Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2021-10-22

7 dejtingtips från en före detta bartender

2021-10-22
Logo
Ludvig Carlsson

Bartenders är som den osynliga, oanvända och ohörda källan till visdom. Vi inser inte ens att de ofta är närvarande under våra mest smärtsamma stunder och våra mest festliga stunder. Detta gör bartenders insatta i allmänhetens mest sårbara aktiviteter - inklusive dejting.

7 dejtingtips från en före detta bartender

Jag är på intet sätt en relationsexpert, men min tid bakom baren har gett mig en del (oftast oönskade) insikter om vad som fungerar och vad som inte fungerar. Så, från någon som har sett dejter krascha och brinna fler gånger framför sig än vad de bryr sig om att räkna, finns det några saker jag kan rekommendera från min syn på andra sidan baren.

#1) Be oss inte om att vara din wingman.

Det spelar ingen roll hur mycket vi gillar dig eller hur bra vi kommer överens, be oss inte om att hjälpa dig att plocka upp någon. Det skulle inte bara vara oprofessionellt från vår sida, utan chansen att vi känner dig tillräckligt väl är liten, vilket gör det moraliskt inkorrekt. Kom ihåg att vårt jobb är att vara vänliga, men det betyder inte att vi är en del av din kompisgrupp. Spara den här positionen för dem.

#2) Överösa inte din dejt med drinkar.

Om du fortsätter att fråga henne om hon vill ha en drink till kommer du att verka misstänksam. Även om din avsikt är artig och hänsynsfull kan hon få fel intryck. Du vill inte att din dejt ska tro att du försöker få henne full, så var bara uppmärksam. Om hon vill ha en drink till kommer hon nio gånger av tio att säga det - eller beställa den själv.

#3) Undvik samtalsbrister.

Det kan vara lätt att tro att den livliga atmosfären i en bar kommer att kompensera för eventuella uppehåll i konversationen, men det är väldigt osant. Särskilt på en första dejt vill du undvika den pinsamheten. Kom förberedd med olika samtalsämnen. Eller när det blir tyst, ta det som en signal att gå vidare till en annan aktivitet. Din dejt vill förmodligen inte sitta i en bar hela kvällen. Fråga henne om hon vill ta en promenad.

#4) Uppfostringsrepliker fungerar inte.

Date in Bar, Topptips

Och vi pratar inte bara om den banala "Gjorde det ont när du föll ner från himlen?" som en raggningsreplik. Vi pratar om alla överanvända repliker för att få en tjejs uppmärksamhet. Om du ser en tjej i baren som du är intresserad av, var bara uppriktig. Gå fram till henne, prata med henne, ge henne en liten komplimang och ta sedan upp signalerna därifrån. Kroppsspråket talar mer än ord när det gäller dejting.

#5) Det gör inte heller kaxighet.

Att visa upp hur mycket du kan dricka, hur "tight" du är med bartendern eller att skryta om vilken bil du kör är alla fel sätt att få en tjejs uppmärksamhet. Av någon anledning kan en baratmosfär (och flytande mod) ha en kaxighetseffekt även på de mest jordnära killarna. Försök att undvika frestelsen.

#6) Det finns ett rätt sätt att bjuda henne på en drink.

Jag kan inte nog betona detta: Beställ inte en drink och överlämna den sedan till henne i handen. Kvinnor är mer vaksamma än någonsin när det gäller att ta emot drinkar från främlingar. Om du vill bjuda henne på en drink finns det två sätt att göra det på. Du kan närma dig henne, erbjuda henne att köpa en drink och sedan gå fram till baren med henne och beställa den av bartendern tillsammans. Eller så kan du gå direkt till bartendern och be honom/henne förmedla meddelandet.

#7) Var uppmärksam på dryckesvanor.

Din dejtens dryckesvanor är ett viktigt avslöjande tecken - och det gäller även dina egna. Om du är på en första sexdejt ska du inte fortsätta att dricka drinkar. Det kommer att ge din dejt intrycket att du dricker för mycket, eller att du behöver alkoholen för att klara av din tid med henne. På samma sätt, om hon dricker för mycket och blir slarvig kan du ta det som ett tecken på att det inte kommer att fungera.

8.5

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

pelinerdal9, 23, Norrtälje

pelinerdal9

Ålder: 23
Norrtälje
upplandis3, 30, Borlänge

upplandis3

Ålder: 30
Borlänge
jenifer002, 32, Hässleholm

jenifer002

Ålder: 32
Hässleholm
celinaa, 31, Piteå

celinaa

Ålder: 31
Piteå
laurraperson, 37, Västerås

laurraperson

Ålder: 37
Västerås
biha, 34, Lund

biha

Ålder: 34
Lund
amelia7, 31, Stockholm

amelia7

Ålder: 31
Stockholm
Samson452, 31, Stockholm

Samson452

Ålder: 31
Stockholm
zjinseok, 34, Göteborg

zjinseok

Ålder: 34
Göteborg
nicolle066, 31, Kristinehamn

nicolle066

Ålder: 31
Kristinehamn
asdsadasd, 33, Stockholm

asdsadasd

Ålder: 33
Stockholm
aleksandramatejukkk1, 22, Varberg

aleksandramatejukkk1

Ålder: 22
Varberg

Totalt +5567 medlemmar i Sverige

April 23 - Maj 23, 2024

+3247

män

+2320

kvinnor

42

online nu

+186

registrerad idag


Vår blogg

Att dejta en äldre kvinna

Att dejta en äldre kvinna

Jag har aldrig varit en person som har varit ute efter kvinnor som är yngre än jag. Antalet stör mig inte, men mognadsnivån har en inverkan.

10 2021
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar