Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2017-10-09

Onlinedejting: 4 stora missuppfattningar

Logo
Ludvig Carlsson

Onlinedejting är ett fantastiskt verktyg för de som jobbar hemifrån eller inte riktigt har tid att interagera med andra människor utanför jobbet. Dock kan de vara svårt att lyckas när det inte tas på allvar. Det finns flera missuppfattningar om onlinedejting och det kan hindra många. Nedan har vi listat de fyra största missuppfattningarna av alla!

Det tar bort den ytliga naturen

Om du har försökt prata med någon på en klubb eller bar vet du hur svårt det kan vara. Därför väljer de istället onlinedejting som en chans att komma ifrån detta, men istället inser man att det är ännu ytligare än man någonsin kunde tro.

När vi interagerar med andra öga mot öga utvärderar vi flera faktorer, från kroppsspråk till doft, charm till sexuell kemi. Online är detta omöjligt att utvärdera även om man har pratat med varandra via en meddelandetjänst. Istället blir vi tvungna att utvärdera människor efter externa faktorer såsom längd, vikt och allmänt fysiskt utseende. För det mesta bestämmer vi oss för att inte ta kontakt med någon endast baserat på utseende.

Fixar dejtingproblemen

Många tror att onlinedejting plötsligt kommer fixa deras dåliga flörtande eller problem med att föra en konversation; det kommer det inte. Oavsett om du pratar med någon öga mot öga eller via internet kommer attraktionens lagar alltid gälla. Med detta i åtanke kommer du alltid behöva ha några sorts sociala färdigheter, även online.

Å andra sidan skulle vi kunna säga att onlinedejting ger dig chansen att förbättra dina färdigheter och låter dig bli mer bekväm, utan att behöva lämna en pinsam konversation i en bar.

Gör det lätt att dejta

“Allt du behöver idag är en profilbild och en kopierad beskrivning av dig själv”; detta stämmer inte alls. Det verkar som att vi skapar ett samhälle av lata dejtare som blir frustrerade när de inte ens kan få till en fika med någon.

Om du forskar i onlinedejting nu för att du funderar på att ge det en chans så ska du veta att det inte är lätt. Även för de som normalt får uppmärksamhet på barer och klubbar är det svårt att få uppmärksamhet online, än mer att få till en dejt. Det minsta du kan göra är att anstränga dig och skapa en bra profil, välja bra bilder, skriva kreativa meddelanden och vara tålmodig. Om du inte kan göra detta kan du inte heller gå online och förvänta dig att du ska lyckas direkt.

Det är ett sifferspel

Varje dag finns det endast ett antal personer som vi kommer träffa, så onlinedejting måste ju vara svaret, för man kan väl träffa tusentals personer med bara ett klick? Teorin låter bra, men i praktiken fungerar det inte riktigt så. Visst, du har tänkt på alla tusentals potentiella dejter, men har du tänkt på de tusentals konkurrenterna? För att få uppmärksamhet måste du stå ut från mängden på något sätt, annars kommer du försvinna i den precis som de tusentals före dig.

Som vi nämnde i början är onlinedejting ett fantastiskt verktyg… men bara om du går in i det med lagom förväntningar. Ta din tid, ha roligt, skapa en “bubblig” profil, skicka unika meddelanden, bygg upp ditt självförtroende och uppskatta konversationerna - du kommer nog hitta någon snart!

9

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

sokiamafia, 35, Stockholm

sokiamafia

Ålder: 35
Stockholm
Hanna, 25, Uddevalla

Hanna

Ålder: 25
Uddevalla
asjdajdawda, 35, Sölvesborg

asjdajdawda

Ålder: 35
Sölvesborg
Capinna, 34, Laholm

Capinna

Ålder: 34
Laholm
Kyomuhendotinna4, 30, Uddevalla

Kyomuhendotinna4

Ålder: 30
Uddevalla
genevaaa, 30, Västerås

genevaaa

Ålder: 30
Västerås
rebecca4, 30, Örnsköldsvik

rebecca4

Ålder: 30
Örnsköldsvik
oddiebuskatt5, 42, Lund

oddiebuskatt5

Ålder: 42
Lund
zandra, 32, Luleå

zandra

Ålder: 32
Luleå
silviaerikssen, 34, Västervik

silviaerikssen

Ålder: 34
Västervik
Selda19841010, 20, Stockholm

Selda19841010

Ålder: 20
Stockholm
nourchnana5, 26, Jönköping

nourchnana5

Ålder: 26
Jönköping

Totalt +11712 medlemmar i Sverige

Mars 23 - April 22, 2024

+6832

män

+4880

kvinnor

732

online nu

+391

registrerad idag


Vår blogg

Är ett öppet förhållande en bra lösning?

Är ett öppet förhållande en bra lösning?

Låt oss vara djävulens advokat en stund: monogama förhållanden funkar inte. Om de gjorde det skulle vi inte ha helt löjliga antal skilsmässor och otrohetsaffärer. Är vi biologiskt utformade att vara med och samma partner hela livet ut? Börjar vi först nu förstå att det är otroligt lätt att få kontakt med mer än en person?

8 2017
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Att dejta en kort tjej: 10 saker du borde veta

Att dejta en kort tjej: 10 saker du borde veta

Hur kort är en kort tjej? Tja, det beror på din egen längd, allt är ju relativt. Dock ska vi inte djupdyka i vad “kort” betyder, Istället ska vi ge dig tio saker du borde veta om du dejtar en kort tjej!

6 2017
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Hur du får långdistansförhållanden att överleva

Hur du får långdistansförhållanden att överleva

Efter ett svårt uppbrott finns det inget bättre sätt att få kontakt med en annan människa och samtidigt låta sig själv kopplas bort från det misslyckade förhållandet som att skaffa ett engångsligg. Självklart skulle vi aldrig rekommendera att fatta beslut i stundens hetta, då ett engångsligg snabbt kan leda till missförstånd och blandade känslor.

4 2017
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar