Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2019-08-08

One Night Stand: För- och nackdelar

2019-08-08
Logo
Ludvig Carlsson

Alla fördelar och nackdelar med One Night Stands kan tas på ett eller annat sätt. One Night Stands är inte alltid dåliga, i själva verket kan du lära dig mycket om dig själv av dem. Om du funderar på att ha en One Night Stand i ditt liv minst en gång, måste du ta en titt på alla mina för- och nackdelar med One Night Stands så att du vet exakt vad du får dig till! Vem vet, kanske är det något som fungerar för dig!

1.PRO: INGEN KÄNNLIG INVOLVEMENT

One Night Stand: För- och nackdelar
Den största proffsen med en One Night Stand är att det inte bör vara något engagemang för dina känslor. Jag vet att många andra fördelar och nackdelar med One Night Stands-listor börjar på detta sätt, men jag kan lova att det här är en enorm proff. Om du bara letar efter en natt för att inte vara dig själv och inte vara känslomässigt involverad är det här!

2.PRO: INTE AWKWARD

Åh ja, hur kan du vara besvärlig med någon som du inte riktigt känner? Detta är definitivt ett proffs för One Night Stands! Inte bara kan du bara ha sex utan du behöver inte ens stanna hela natten om du inte vill.

3.PRO: MIND-BLOWING SEX

Även om du kanske inte tror att allt One Night Stand-sex är förvirrande, är det spänningen. Det faktum att du har sex med någon som du kanske just träffat eller att du inte alls vet vad som gör det förvirrande. Det kan faktiskt vara den bästa sexdating som du någonsin har haft!

4.PRO: EGO BOOST

Ah, naturligtvis kommer en One Night Stand att ge dig ett enormt ego boost! Någon ville vara så illa med dig att de gav upp sin natt för att vara med dig. När du har en One Night Stand kan jag ärligt säga att det är en enorm ego boost!

5.PRO: KÄLL LIBERERAD

Om du någonsin varit i ett hemskt förhållande eller har varit förknippat med ett förhållande för länge och du äntligen har avslutat det, känner du dig verkligen befriad, eller hur? En One Night Stand kan faktiskt få dig att känna dig helt befriad på alla möjliga sätt.

6.CON: STDS

När du går med One Night Stands, är en av de största nackdelarna där ute STD: er. Det finns en risk för detta. Kom ihåg att om du ska gå igenom en One Night Stand måste du se till att du är säker. Använd kondom och skydda dig verkligen på alla möjliga sätt!

7. CON: Potential för att bli anslutna

One Night Stand online
Låt oss säga att du har en verklig koppling till flickan i baren, du har sex med henne och sedan börjar du ha känslor. Det som bara kunde ha varit en One Night Stand, är nu något lite mer komplicerat. Detta kan och har hänt många människor, så var medveten om det.

8.CON: DE VET INTE DIG

Kom ihåg att en One Night Stand är någon du inte riktigt känner, så det kan vara en proff och en nackdel. Jag tänker emellertid på det som en nackdel, för de är sannolikt inte vem du är, vad du handlar om och vad din största rädsla och turn-ups är.

9.CON: KAN BLI EN HABIT

One Night Stands kan vara beroendeframkallande, särskilt om du inte är i ett förhållande. Vanor som dessa är svåra att bryta, särskilt om du gillar spänningen, särskilt om du älskar känslan av att sova med någon som du inte riktigt känner. Kom ihåg att vanor som denna kan vara svåra att underhålla och mycket svåra att hantera.

10.CON: Potentiellt att se dem igen

Kom ihåg slutligen hur Samantha från Sex and the City hela tiden ser henne One Night Stands? Det kan vara dig om du tillåter att detta är din vana! Bara för att du hade sex en gång betyder det inte att personen bleknas bort, så att du kan stöta på dem igen.

Om du har funderat på att ha ett One Night Stand ett tag nu, vad tyckte du om mina för- och nackdelar?

7.5

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

donadoy580, 31, Södertälje

donadoy580

Ålder: 31
Södertälje
allegria4, 31, Strängnäs

allegria4

Ålder: 31
Strängnäs
perandersj7, 22, Kungsbacka

perandersj7

Ålder: 22
Kungsbacka
nourchnana5, 26, Jönköping

nourchnana5

Ålder: 26
Jönköping
asdsadasd, 34, Lidköping

asdsadasd

Ålder: 34
Lidköping
jeanrefo8, 22, Göteborg

jeanrefo8

Ålder: 22
Göteborg
agatanilsson186, 40, Eslöv

agatanilsson186

Ålder: 40
Eslöv
Naifat12214, 21, Trollhättan

Naifat12214

Ålder: 21
Trollhättan
bellajonsson123, 23, Sundsvall

bellajonsson123

Ålder: 23
Sundsvall
yohanesgoitom, 27, Östersund

yohanesgoitom

Ålder: 27
Östersund
amandaa, 36, Stockholm

amandaa

Ålder: 36
Stockholm
wmisscrayzi, 39, Vallentuna

wmisscrayzi

Ålder: 39
Vallentuna

Totalt +11712 medlemmar i Sverige

Mars 23 - April 22, 2024

+6832

män

+4880

kvinnor

791

online nu

+391

registrerad idag


Vår blogg

Life is Short, Bang and Stranger!

Life is Short, Bang and Stranger!

Bortsett från den ständiga påminnelsen om att du är singel, tror jag att ett av problemen med dating sida eller appar är att det verkar tyder på att du använder webbplatsen eller appen, om du använder så mycket din telefon för något annat.

4 2019
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

3 snabba sätt att förbättra din online dating profil

3 snabba sätt att förbättra din online dating profil

Du har hört om och om igen att publicera en online-datings profil (ссылка главная) är ett av de bästa sätten att öka dina chanser att träffa någon speciell, så att du äntligen gjorde det.

1 2019
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

7 sätt att träffa singlar i ditt område

7 sätt att träffa singlar i ditt område

Att träffa någon och bli förälskad ser alltid så lätt ut i storfilm. I ett ögonblick går du lyckligt med och lever ditt liv, och i nästa fall faller en gudliknande hjälte ur himlen och förändrar ditt universum. Stjärnorna överensstämmer, omständigheter förenar dig bekvämt två, och på nolltid tittar du orolig in i solnedgången i armarna på din ledande dam eller ledande man.

27 2019
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar