Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2019-08-01

3 snabba sätt att förbättra din online dating profil

2019-08-01
Logo
Ludvig Carlsson

Du har hört om och om igen att publicera en online-datings profil är ett av de bästa sätten att öka dina chanser att träffa någon speciell, så att du äntligen gjorde det.

Förbättra din online dating profil
Du kanske stannade uppe sent, kämpade med att skriva om dig själv och jagade precis rätt bilder. När allt kommer omkring så hittade du dig själv stirra på en massa e-postmeddelanden från personer du aldrig skulle träffa eller ens en tom inkorg. Nu då?

Om du är besviken över de resultat du har fått med din online dating profil, ta en titt på dessa tre tips. Chansen är att åtminstone en av dem kommer att vara till någon hjälp.

Tips 1: Post 4 - 6 fantastiska foton

Dina bilder måste vara bra. Riktigt bra. Du har ungefär två sekunder att få någon uppmärksamhet med ett foto online innan de går vidare. Du kanske är en stor fångst eller har en fantastisk skriven profil, men inget av det spelar någon roll om ditt foto inte får klick. Men hur väljer du de perfekta bilderna för dejtings profil?

Jag rekommenderar att dina foton innehåller följande: Ett bra huvudskott för ditt huvudfoto, en bild av dig själv klädd, en avslappnad bild och en smickrande kroppsbild. Du kan också lägga till bilder av dig själv som deltar i en aktivitet eller sport du älskar.

Dina foton bör vara mindre än tre år gamla. Om ditt utseende har förändrats senare än så, ta nya tagna. Om du tror att dina bilder kan vara för gamla är de antagligen.

Titta rakt på kameran och le. Se till att du är helt klädd om du inte vill ha en inkorg full av respektlösa e-postmeddelanden.

Tips # 2: Var unik

3 snabba sätt att förbättra din online dating profil
Undvik klichéer och listor över dina resmål. Samma sak gäller en lista över böcker du har läst eller filmer du har sett. Dessa saker får ingen att skynda sig att träffa dig.

Din online dating profil måste vara personlig, unik och övertygande. Det behöver inte vädja till alla. Ta en chans och skriv om vem du egentligen är. Vattna inte ner dig själv.

Istället för att bara säga att du är en bra kock, kan du överväga att skriva om det sista du piskade upp i köket och varför du tyckte om att göra det. Om du beskriver dig själv som "äventyrlig" betyder det att klättra på ett berg eller prova ett nytt kök? Skriv om äventyr du vill ha i framtiden med din nya beau.

Tips 3: Nix Negativity

Undvik att använda din online profil för att ta bort tidigare erfarenheter. Istället för att skriva "Kontakta mig inte om du är en lögnare" eller "Jag letar inte efter spel eller drama", försök "Jag är redo att träffa någon speciell, eller hur?" ser fram emot att hitta någon att bygga en bra relation med. ”

Lägg inte in frågesporter eller listor över deal-breakers. I grund och botten ska du undvika allt som gör att du låter trött, trasslad eller otydlig. Tänk på att målet är att få svar från de mest önskvärda kandidaterna, inte att avskräcka alla från att kontakta dig.

Genom att bara följa dessa tre tips bör din online-dating profil bli en fantastisk fördel över det mesta av det som publiceras. Nu när du har läst dem drar du upp din profil och tittar på den med dessa tips i åtanke. Om vissa förändringar är i ordning, gör dem så snart som möjligt så att du kan börja gå på bättre sexdates idag.

8.7

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

ariannagommelo, 39, Stockholm

ariannagommelo

Ålder: 39
Stockholm
hansika, 35, Linköping

hansika

Ålder: 35
Linköping
althea2, 31, Kristianstad

althea2

Ålder: 31
Kristianstad
Jabbiebless1, 35, Stockholm

Jabbiebless1

Ålder: 35
Stockholm
ahmadhorani5, 45, Malmö

ahmadhorani5

Ålder: 45
Malmö
silviaerikssen, 34, Västervik

silviaerikssen

Ålder: 34
Västervik
yohanesgoitom, 27, Östersund

yohanesgoitom

Ålder: 27
Östersund
dfgvt, 26, Borås

dfgvt

Ålder: 26
Borås
berhanegebray2, 38, Falkenberg

berhanegebray2

Ålder: 38
Falkenberg
idaand067, 30, Eskilstuna

idaand067

Ålder: 30
Eskilstuna
caroline6, 31, Stockholm

caroline6

Ålder: 31
Stockholm
jenifer003, 32, Uppsala

jenifer003

Ålder: 32
Uppsala

Totalt +5567 medlemmar i Sverige

April 23 - Maj 23, 2024

+3247

män

+2320

kvinnor

56

online nu

+186

registrerad idag


Vår blogg

7 sätt att träffa singlar i ditt område

7 sätt att träffa singlar i ditt område

Att träffa någon och bli förälskad ser alltid så lätt ut i storfilm. I ett ögonblick går du lyckligt med och lever ditt liv, och i nästa fall faller en gudliknande hjälte ur himlen och förändrar ditt universum. Stjärnorna överensstämmer, omständigheter förenar dig bekvämt två, och på nolltid tittar du orolig in i solnedgången i armarna på din ledande dam eller ledande man.

27 2019
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

5 dating utmaningar varje enskild expat ansikten

5 dating utmaningar varje enskild expat ansikten

Idag finns det mycket mer möjlighet för människor att bo utanför sitt hemland tack vare utbildningsbidrag, arbets- och studieprogram och arbetsrelaterade flyttningar. Faktum är att expats är så vanliga idag att det nu finns ett faktiskt behov av singlar expats online dating webbplatser.

24 2019
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fördelar och nackdelar med Sugar Daddy Dating

Fördelar och nackdelar med Sugar Daddy Dating

Sugar Daddy Dating anses vara en lämplig typ av relation för äldre män och yngre tjejer eller kvinnor. På grund av den enorma rikedom som en viss sugar daddy har, kan alla typer av roliga njutas oavsett hur dyr det kan. Artikeln ger några paybacks och nackdelar sugar daddy relationer. Därför, om du är i relation till en viss man; Det är värt att du överväger följande idéer.

14 2019
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar