Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2020-12-02

Dating under Lockdown: 6 tips för online dating

2020-12-02
Logo
Ludvig Carlsson

Online dejting har inte slutat mitt i koronaviruspandemin - så här är några tips för trevliga möten med nya människor online och via videochatt, från säkerheten i ditt eget hem.

Dating under Lockdown: 6 tips för online dating

Mot bakgrund av de senaste myndighetskraven kring koronavirus är det för närvarande inte möjligt att gå på verkliga datum. Men bara för att vi alla övar på social distansering betyder det inte att vi inte kan vara sociala online. Nu mer än någonsin är anslutning och kommunikation av avgörande betydelse.

Allt du behöver göra är att registrera en dejtingsprofil, skriva lite om dig själv och dina intressen, lägga till en bild och sedan se vem som "matchar" dig. Vårt kundtjänstteam kan hjälpa dig om du fastnar vad du ska skriva eller vilket foto du ska välja, och vårt säkra e-postsystem innebär att du inte behöver utbyta kontaktuppgifter med någon förrän du känner dig bekväm.

När du har hittat några personer du vill ansluta till, (eller till och med date!) Finns det många olika sätt att börja lära känna människor online medan social distansering är på plats ... Här är några idéer för du, när du väl har gjort språnget och bestämt dig för att byta nummer ...

Ta ett virtuellt kaffe

Att träffa en kaffe är en favorit för första dejten, vilket ger dig möjligheten att ha en kort en-till-en utan press att registrera dig för att spendera timmar tillsammans. Med hjälp av en videosamtal-app som Whatsapp eller Facetime kan du sitta ner tillsammans med en kopp och ha en trevlig chinwag. Latte kanske inte är så bra som du skulle få i ditt favoritcafé, men du har en fantastisk möjlighet att lära känna varandra lite bättre.

Titta på en film tillsammans

Att titta på en film tillsammans är ett bra tidigt datum, eftersom det ger dig något att fokusera på och prata om som inte är varandra. Detta tar bort trycket och lindrar nerverna så att du kan koppla av i varandras företag. Normalt föreslår vi en resa till biografen, vilket för närvarande inte är möjligt, men lyckligtvis lever vi i strömmande tid så det finns många fantastiska filmer online som du kan dela. Google Chrome-tillägget Netflix Party gör det enkelt att streama tillsammans genom att synkronisera uppspelning och ge dig möjlighet att lägga till ett chattfönster.

Titta på en klassisk konsert tillsammans

Och tur för oss, massor av musikställen, organisationer och artister lägger sina konserter online. Så sätt upp en bärbar dator eller smart-TV, tända ett ljus, dämpa lamporna och - tillsammans med ditt datum på Whatsapp i bakgrunden - luta dig tillbaka och koppla av med din favorit Bach, Beethoven, Mendelssohn, Mozart, Brahms och vidare ...

Ha en onlinespelkväll

Spel är ett annat bra sätt att spendera tid tillsammans och göra konversationer utan att bara stirra på varandra via en videoskärm. Gamla favoriter som Scrabble, Drawful (i princip Pictionary) och Bridge finns tillgängliga, men det finns många andra att spela tillsammans som du kanske inte har stött på som Quiplash, eller, om du vill ha något mindre konkurrenskraftigt, Stardew Valley.

Gå till ett museum eller galleri tillsammans

Online Dating under Lockdown

Museer och gallerier har tvingats stänga sina dörrar för besökare, men många erbjuder kulturälskare möjlighet att besöka dem online. Det betyder att du kan besöka avlägsna platser du bara har drömt om, allt från ditt eget hem, från Australian National Surfing Museum till Museo Frida Kahlo i Mexiko. Google Arts and Culture erbjuder en titt på många kända museer samt vackra nationalparker världen över. Det är det perfekta sättet att planera de platser du vill besöka (kanske tillsammans!) När du kan resa igen.

Gör middag tillsammans

Du kan inte laga mat åt varandra i verkligheten så varför inte göra samma måltid samtidigt och äta tillsammans? Tillgången till butikerna är begränsad så det kan behöva vara en grundläggande pasta och sås, men upplevelsen av att göra något tillsammans kommer att vara lika härlig som någonsin. Och om du är konkurrenskraftiga kan du se vilken som blir bäst och försöka toppa den andras måltid nästa gång.

Så du förstår, social distansiering behöver inte betyda social isolering - att lära känna någon nästan nu betyder att du är redo att mötas i verkliga livet så snart begränsningarna upphör.

Vi hoppas att du gillar att använda tjänsten och testa våra virtuella datumidéer. Låt oss veta hur du går vidare!

9

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

rompanda512, 35, Karlstad

rompanda512

Ålder: 35
Karlstad
saciti6012, 31, Skövde

saciti6012

Ålder: 31
Skövde
Mrhosam20102, 24, Stockholm

Mrhosam20102

Ålder: 24
Stockholm
Kiflay, 36, Lidingö

Kiflay

Ålder: 36
Lidingö
adona, 32, Täby

adona

Ålder: 32
Täby
silviaerikssen, 34, Västervik

silviaerikssen

Ålder: 34
Västervik
karin12, 31, Borås

karin12

Ålder: 31
Borås
Jakhkeabdule16, 24, Jönköping

Jakhkeabdule16

Ålder: 24
Jönköping
sweetlove50, 33, Alingsås

sweetlove50

Ålder: 33
Alingsås
Aliakbarrasoli177, 21, Göteborg

Aliakbarrasoli177

Ålder: 21
Göteborg
anjeska, 39, Trollhättan

anjeska

Ålder: 39
Trollhättan
sony54ma, 32, Kalmar

sony54ma

Ålder: 32
Kalmar

Totalt +5856 medlemmar i Sverige

April 26 - Maj 26, 2024

+3416

män

+2440

kvinnor

74

online nu

+196

registrerad idag


Vår blogg

Flickor svarar inte på dejtingsajter?

Flickor svarar inte på dejtingsajter?

Nyligen träffade jag den här tjejen och hon gav mig sitt nummer. Vi började skicka SMS och ringa varandra. Sedan ringde jag till henne en dag och vi pratade i cirka 30 minuter

11 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Bästa datumidéer inomhus

Bästa datumidéer inomhus

Har karantän gjort ditt kärleksliv till ett skrikande stopp? Ja, vi hör dig. Men gissa vad: Bara för att vi befinner oss i en global pandemi just nu betyder det inte att du måste

30 2020
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar