Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2017-03-01

Vuxendejtning: att träffa sexpartners

2022-09-23
Logo
Ludvig Carlsson

Att komma in i onlinedejtningens värld kan vara läskigt; din datorskärm fylls plötsligt av personer som letar efter KK-förhållanden och processen kan vara en aning överväldigande. En snabb sökning senare har du lätt hittat personer av alla former och storlekar som ställer en gemensam fråga: hur hittar jag rätt person för mig, samtidigt som jag undviker personer som bör undvikas? 

Adult Dating: Möte Sex Partners

Det enklaste sättet att svara på en sådan fråga är att dela upp män och kvinnor i olika kategorier, för det finns skillnader i hur vi beter oss online. Till exempel är män ‘jägare’ och är därför mer benägna att dejta online, därmed utgör män en större del av profilerna. För kvinnor är det här toppen! För männen innebär det större konkurrens. 

Män - Första tipset för män är att ignorera alla fejkprofiler som finns på olika dejtingsidor då de helt enkelt inte är äkta. Företag använder dessa sidor som en plattform för att göra reklam för webcam-shower, vissa är datorgenererade och vissa män kan låtsas vara kvinnor. Utöver det finns det diskreta eskorter som arbetar online, så de vanliga försiktighetsreglerna gällande internet gäller här. Om någon verkar vara för generös kan det vara smart att vara försiktig med vilken information du ger ut, för säkerhets skull. När dessa sidor har filtrerats bort finns det tre tips för män som vill testa på onlinedejtning:

  • Kvinnor gillar att bli underhållna - Även om ni båda inte letar efter något särskilt så behöver du fortfarande underhålla henne och få henne att vilja spendera tid med dig. Det betyder att du behöver prata om ämnen som intresserar henne och du behöver kunna få henne att skratta.
  • Gör din läxa - Om du verkligen vill imponera ska du kolla hennes profil och ta upp ämnen hon gillar. Detta ger dig direkt en väg in och kan vara ett bra sätt att hitta något ni båda gillar. Extra tips - Ta inte i för mycket och börja snoka hennes profiler på andra sociala medier och andra foruminlägg; det är för mycket.
  • Kvinnor gillar inte att ge bort sin tillit för fort - Trots att det bara är en flört behöver kvinnor ändå kunna lita på dig, så du måste vara genuin och pålitlig.

Kvinnor - Kvinnor har det lättare då det finns otroligt många män på dejtingsidor, så de här tipsen är annorlunda:

  • Om du vill kan du bida din tid och vänta på att en kille närmar sig dig.
  • Vissa sidor ger dig alternativet att lägga till detaljer om din drömdejt(eller sexdejt) och dina favoritfantasier, så se till att använda det.
  • Till sist, använd männens taktik och sök efter personer i närheten och klicka på de profiler du gillar.

Män klagar ofta på att det är svårare för dem eftersom det är de som måste närma sig kvinnor först, men om du är trött på att vänta finns det inga regler som säger att du inte kan skicka iväg ett meddelande först.

Sammanfattningsvis har det aldrig varit lättare att gå online och hitta någon du vill träffa för en flyktig flört, så oavsett om du är man eller kvinna, vad väntar du på?

 

7.8

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

asdsadasd, 34, Lidköping

asdsadasd

Ålder: 34
Lidköping
hani75oqdeh75, 44, Södertälje

hani75oqdeh75

Ålder: 44
Södertälje
womanboos10, 34, Södertälje

womanboos10

Ålder: 34
Södertälje
youssefezzane03, 39, Uppsala

youssefezzane03

Ålder: 39
Uppsala
Mouradmalouch7, 27, Västerås

Mouradmalouch7

Ålder: 27
Västerås
linna66, 31, Stockholm

linna66

Ålder: 31
Stockholm
feliciawelander9, 21, Örebro

feliciawelander9

Ålder: 21
Örebro
brooka, 34, Göteborg

brooka

Ålder: 34
Göteborg
amaahm10, 25, Karlskrona

amaahm10

Ålder: 25
Karlskrona
dkdkdkddk, 24, Malmö

dkdkdkddk

Ålder: 24
Malmö
mack148, 38, Visby

mack148

Ålder: 38
Visby
rebecca3, 30, Skellefteå

rebecca3

Ålder: 30
Skellefteå

Totalt +5567 medlemmar i Sverige

April 23 - Maj 23, 2024

+3247

män

+2320

kvinnor

70

online nu

+186

registrerad idag


Vår blogg

KK-förhållanden (Friends with benefits)

KK-förhållanden (Friends with benefits)

Termen KK är en som används ofta nuförtiden och premissen har även gjorts till en film med samma namn (på engelska “Friends with benefits”). Vad betyder det egentligen?

5 2017
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fördelarna med sexchatt

Fördelarna med sexchatt

Tycker duatt du känner behov av någon i ditt eget liv? Kan din ålder hindra dig från att närma dig någon? Prova vuxenchattar eftersom detta kan hjälpa dig att få en lämplig partner för dig själv.

23 2015
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Etik i samband med profiler på nätdejting

Etik i samband med profiler på nätdejting

Att visa upp den bästa versionen av sig själv är naturligt, men var går gränsen mellan att visa framfötterna och att direkt bedra?

19
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar