kkontakter.se kkontakter.se
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2017-02-05

KK-förhållanden (Friends with benefits)

Logo
Ludvig Carlsson
Termen KK är en som används ofta nuförtiden och premissen har även gjorts till en film med samma namn (på engelska “Friends with benefits”). Vad betyder det egentligen?

Termen KK är en som används ofta nuförtiden och premissen har även gjorts till en film med samma namn (på engelska “Friends with benefits”). Vad betyder det egentligen? Borde du bli förolämpad om någon frågar dig om att ingå ett sådant förhållande? Eller håller det på att bli allt mer populärt?

“Friends With Benefits” funktioner

Definition - Idén med ett KK-förhållande är att båda parterna är vänner som är attraherade av varandra till en viss grad och kommer överens om att ha ett sexuellt förhållande. Detta ger då fördelar med vänskapen och båda parterna är medvetna om att de får göra som de vill med andra personer. Termen räknas inte som att dejta och inte som ett förhållande, och de flesta förnekar också att det skulle kunna kallas öppen dejtning.

En vanlig missuppfattning är att det är samma sak som ett engångsligg, men det stämmer inte eftersom “friends with benefits” har en överenskommelse som kan hålla på längre än bara en natt. Det skiljer sig också från öppet dejtande eftersom det inte finns något “lära känna”-fas - förhållandet är endast fysiskt. Det finns ingen hängivenhet eller löfte om att vara monogama och det är mycket få romantiska känslor inblandade.

De två personerna kommer självklart ha några gemensamma intressen och kommer lära känna varandra till viss grad, men tanken är att förhållandet aldrig blir officiellt i och med att de inte kommer träffa varandras föräldrar på det viset eller äta en romantisk middag på alla hjärtans dag.

Varför väljer folk detta? - Vissa kanske nickar och tänker att det låter toppen, medan andra frågar “varför skulle någon vilja ha ett sådant här förhållande?”. Det kan vara så att någon väljer att skaffa ett sådant här förhållande med någon eftersom de känner sig bekväma i deras närhet och de tycker om att umgås med dem, men utan att behöva vara helt bunden och hängiven åt den personen. Vissa föredrar bara att ha sex utan att vara bunden (bildligt talat) och att slippa känna pressen som kan finnas i ett seriöst förhållande.

Det bästa sättet att hitta personer som vill det här på dejtingsidor är att leta efter “no drama” (inget drama) i beskrivningen, då det antyder att de inte letar efter något seriöst. Detta kan ta bort pressen från båda parterna eftersom det inte kommer någon fas då ingen av dem är säkra på vart förhållandet kommer leda; beslutet är redan fattat och reglerna är på plats.

Ett sådant här förhållande kan påbörjas på flera sätt, inklusive dejtingsidor, men själva termen beskriver hur det oftast går till. Vänner kan ofta gilla att lägga till fördelarna i deras förhållande eftersom de vet att det inte finns någon chans att det kommer bli seriöst; förhållandet är helt platoniskt.

Där har vi det, du är inte längre helt ovetande om du frågar någon om det dejtar och de svarar “nej, bara KK”. Det finns en risk att känslor kommer utvecklas med tiden, men om båda är nöjda med de regler som de kommit överens om så borde inte det vara något problem och det roliga kan börja!

Author:

8.3

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

dolphine7910, 41, Varberg

dolphine7910

Ålder: 41
Varberg
idabengtsson378, 34, Stockholm

idabengtsson378

Ålder: 34
Stockholm
Selda19841010, 20, Stockholm

Selda19841010

Ålder: 20
Stockholm
akiko38, 30, Jönköping

akiko38

Ålder: 30
Jönköping
luciennedupuis, 39, Karlshamn

luciennedupuis

Ålder: 39
Karlshamn
karin12, 31, Borås

karin12

Ålder: 31
Borås
dina95614, 27, Stockholm

dina95614

Ålder: 27
Stockholm
amaahm10, 25, Karlskrona

amaahm10

Ålder: 25
Karlskrona
kersticarlsson9, 38, Borlänge

kersticarlsson9

Ålder: 38
Borlänge
LeifWennberg3, 25, Umeå

LeifWennberg3

Ålder: 25
Umeå
irina7, 30, Stockholm

irina7

Ålder: 30
Stockholm
Sofia95646, 30, Kristianstad

Sofia95646

Ålder: 30
Kristianstad

Vår blogg

Fördelarna med sexchatt

Fördelarna med sexchatt

Tycker duatt du känner behov av någon i ditt eget liv? Kan din ålder hindra dig från att närma dig någon? Prova vuxenchattar eftersom detta kan hjälpa dig att få en lämplig partner för dig själv.

23 2015

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar