Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2019-03-29

Ska du dejta någon som har datum för andra människor?

2019-04-26
Logo
Ludvig Carlsson

Du har träffat någon bra men det är fortfarande de tidiga dagarna av dating. Ska du fortsätta att datera dem även om de ser andra människor? Vi undersöker

Ska du dejta någon som har datum för andra människor?
Om du är "dating" chanser kan du planera att träffas med flera personer. När allt kommer omkring, om du bara är på väg att gå på ett första datum med en person, vill du inte ignorera andra erbjudanden för någon du aldrig har träffat. Men, om personen du ser är att träffa andra människor samtidigt? Kanske har du inget emot, eller kanske det gör att du undrar om de tar saker på allvar. Vi har sammanställt 5 viktiga frågor för att fråga dig själv, för att ta reda på om du verkligen borde träffa någon som ser andra människor.

Ser du andra människor?

Första saker först - vad är din dating strategi? Fokuserar du på varje prognos innan du bestämmer att de inte är rätt, eller har du alltid ett öga på resten av fältet? Kanske jobbar du aktivt med andra människor, och om så är fallet så länge du är ärlig med varandra, så borde det inte finnas några riktiga problem. Men om du fokuserar på alla dina energier i den här personen, men de delar dig, kanske du är ute efter en besvikelse.

En av de fantastiska sakerna om Online-Sexdating är hur det går att möta ett stort antal människor som du aldrig skulle ha träffat. I de tidiga skeden av att möta någon är det helt acceptabelt - vissa kanske säger smart - att fortsätta se andra människor, så länge du är ärlig. Vilket tar oss till vår nästa punkt ...

Hur fick du reda på det?

Anta att din match har varit ärlig med dig från början då de inte har något att svara på. Om de alltid har gjort klart att de ser andra människor så är resten av det nere så bekvämt att du är med det arrangemanget. Om din match faller in i konversation en månad eller om du upptäckte dig genom en tredje part, kan det vara dags att ompröva om det här är den typ av person du vill bli dejting. Visst, de behövde inte berätta för dig, men ärlighet är den bästa politiken i dessa situationer. De hade trots allt inget att förlora genom att berätta från offen, så de är antingen en fegis eller bara en rakt upp lögnare.

Hur länge har ni varit ihop?

Dating många människor
Det kan verka som att vi hittills har övertygat oss om att träffa och i viss utsträckning gör vi - det är ett bra och effektivt sätt att träffa massor av nya människor på din sökning efter "den ena". Men om du har träffat i mer än ett par månader och du vet att din partner fortfarande ser andra människor så är det dags att lägga dina kort på bordet. Det kommer en punkt i varje relation där exklusivitet måste prata om, och om ditt datum fortfarande känner till behovet av att se andra människor längs linjen, känner de helt klart inte vad de borde vara.

Var ser du ditt förhållande går?

Är du där bara för skojs skull, eller börjar du tänka på allvar om den andra personen? Om du är glad att bara ha roliga nätter ute chattar över middag eller dansar till de små timmarna efter en för cocktails, så bra, fortsätt bara göra din sak. Men om du själv hoppas att han eller hon slutar se andra människor så att du kan presentera dem som din "partner" på arbetspartier, behöver du ett väckarklocka. Tala med ditt datum öppet och ärligt, för att ta reda på om de har för avsikt att hålla status quo eller är glada att begå dig. Var bara förberedd för besvikelse - och om det inte är svaret du vill ha, var beredd att berätta för dem att du vill ha något mer och inte kommer att se dem igen.

Var är du i ditt liv? Vad förväntar du dig att komma ut ur din datingupplevelse?

Alla har en annan uppfattning om varför de är i datingarenan. Vissa människor vill träffa massor av människor för att se till att de alltid har en datum på en fredagskväll. Andra letar efter något mer allvarligt - kanske till och med äktenskap. Om du är på den allvarligare delen av skalan bör du överväga att ha den "exklusiva" konversationen tidigare snarare än senare. Mr eller Ms Fun på fredag ​​kväll har råd att bara vänta och hoppas på det bästa, men kanske du inte kan.

8.9

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

genevaaa, 30, Västerås

genevaaa

Ålder: 30
Västerås
dannasorenseen, 39, Mariestad

dannasorenseen

Ålder: 39
Mariestad
eveline06, 32, Halmstad

eveline06

Ålder: 32
Halmstad
nicolle066, 31, Kristinehamn

nicolle066

Ålder: 31
Kristinehamn
LeifWennberg3, 25, Umeå

LeifWennberg3

Ålder: 25
Umeå
Selda19841010, 20, Stockholm

Selda19841010

Ålder: 20
Stockholm
perandersj7, 22, Kungsbacka

perandersj7

Ålder: 22
Kungsbacka
marrelund9, 26, Örnsköldsvik

marrelund9

Ålder: 26
Örnsköldsvik
silviaerikssen, 34, Västervik

silviaerikssen

Ålder: 34
Västervik
Jakhkeabdule16, 24, Jönköping

Jakhkeabdule16

Ålder: 24
Jönköping
Aliakbarrasoli177, 21, Göteborg

Aliakbarrasoli177

Ålder: 21
Göteborg
Kyomuhendotinna4, 30, Uddevalla

Kyomuhendotinna4

Ålder: 30
Uddevalla

Totalt +11640 medlemmar i Sverige

Maj 14 - Juni 13, 2024

+6790

män

+4850

kvinnor

88

online nu

+388

registrerad idag


Vår blogg

Hur man väljer de perfekta dating profilbilderna

Hur man väljer de perfekta dating profilbilderna

Människor skämtar att alla som bryr sig om att Dejting sidor är bilderna, och det är typiskt sant. Men du är inte bara dömd på en hotness skala - folk försöker känna dig som en person utan att läsa din bio.

25 2019
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Rural Dating: Tips för dating i en liten stad

Rural Dating: Tips för dating i en liten stad

Till skillnad från att navigera nyanser av att dö i storstäder, är det enklare att dö i en liten stad. Mindre buller. Mer hälsosamma attityder. Inte så många pretentiösa kaffebutiker att träffas vid. Men som alla dating situationer, har landsbygdsdatering fortfarande sina upp och nedgångar.

9 2019
Peter Jönsson

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Öka dina attraktionspoäng online

Öka dina attraktionspoäng online

Under väldigt lång tid har det funnits ett universalt poängsystem för hur man bedömer någons utseende. “Wow, han är helt klart en nia” och “hon är en stark åtta snubben” har blivit vanligt i samhället och detta kommer från när vi var barn, när vi såg vackra kvinnor innan vi ens visste hur man knöt en slips ordentligt.

3 2018
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar