Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2024-03-24

Katastrofer på nätet

2024-03-24
Logo
Ludvig Carlsson

Ah, nätdejting. En grogrund för kontakt, frustration och, naturligtvis, dråpliga katastrofer. Vi har alla varit där, svept genom profiler med optimismen hos en hopplös romantiker och rädslan hos en fallskärmshoppare. Men hej, dejtingappens missöden ger åtminstone stoff till några riktigt episka berättelser! I denna anda, låt oss dyka ner i den röriga världen av online dating möten, dela några roliga och relaterbara krigsberättelser från skyttegravarna.

tjej besviken på dejting

Katastrof #1: Havskattens krönikor

Vi har alla sett memes, skräckhistorierna - den fruktade havskatten!  Denna olyckliga själ odlar en persona online som skiljer sig mycket från deras verklighet.  Låt oss inse det, ibland får önskan att hitta kärlek oss att förbise några avvikelser. Där var Julia, som på sitt profilfoto liknade en Victoria's Secret-modell på semester på Bali. Vår mötesplats? Ett mysigt bokhandelscafé. Låt oss bara säga att kvinnan som kom in såg mer ut som om hon vandrat ut från inspelningen av "Game of Thrones" efter en särskilt brutal strid. Hennes idé om konversation kretsade uteslutande kring hennes iller och dess existentiella kris. Naturligtvis var de enda gnistorna som flög den dagen imaginära - från besvikelsens metaforiska lågor.

Katastrof #2: Hobbyskräck

Att hitta någon som delar dina passioner kan vara fantastiskt. Men ibland kan dessa passioner ta en vändning till det...intressanta.  Kommer du ihåg Michael, den självutnämnde "reptilentusiasten"?  Hans profil visade stolt ett foto av honom där han höll i en ganska stor (och ärligt talat skrämmande) orm.  Jag blev nyfiken på hans unika personlighet och bestämde mig för att ge honom en chans.  Vår dejt gick bra...tills han avslöjade sin favorithobby: att samla på ormskinn och omsorgsfullt tillverka dem till...smycken.  Låt oss bara säga att jag artigt tackade nej till hans erbjudande om ett skräddarsytt armband av skallerormsskinn och snabbt gick därifrån.

Katastrof #3: Det stora profilbedrägeriet

Vi har alla förskönat våra sanningar lite grann på dejtingprofiler, eller hur?  Några kilon mindre här, en liten överdrift av våra reseupplevelser där.  Men vissa människor tar det till en helt ny nivå.  Som Beatrice, som i sin profil påstod sig tala flytande franska och vara en passionerad salsadansare.  Franskan visade sig vara några dåligt uttalade fraser från en dålig skolbok, och hennes salsakunskaper liknade ett litet barns försök att dansa breakdance. Kvällen blev en dråplig blandning av slarvigt uttal och flaxande lemmar, men hej, den blev i alla fall minnesvärd!

Katastrof #4: Förlorad i översättning

För de av oss som ger oss in i den internationella dejtingpoolen kan språkbarriärer ge upphov till några riktigt spännande stunder (eller pinsamma tystnader, beroende på ditt perspektiv).  Det var Franz, en charmig tysk gentleman som jag träffade på en dejtingapp för resenärer.  Hans profil gick utmärkt att översätta och våra första meddelanden var fulla av flirtiga ord.  Vårt videosamtal var dock en helt annan historia.  Min tyska var i bästa fall rostig, och hans engelska bestod främst av turistfraser och vad jag bara kan anta var komplimanger om mitt hår (baserat på de entusiastiska handgesterna).  Dejten avslutades abrupt efter att jag råkat fråga honom om han föredrog sina sexkontakter (tillfälliga möten) på vardagar eller helger. Låt oss bara säga att "tillfälliga möten" inte kan översättas direkt på alla språk.

Katastrof #5: Hobbyn som blev fel

Kommer du ihåg hur viktigt det är att sätta gränser? Online-dejting förstärker detta tiofalt.  Där var Daniel, en till synes normal kille med en passion för biodling.  Jag var nyfiken på hans unika hobby och gick med på en dejt hemma hos honom.  Stort misstag.  Hans lägenhet var i princip en helgedom för bin - honungskakor prydde väggarna, konstverk med bi-tema surrade överallt och det svaga brummandet av tusen bin fyllde luften.  Det visade sig att Daniel inte bara var passionerat intresserad av bin; han trodde att de hade nyckeln till mänsklig upplysning och hade en levande bikupa i sitt vardagsrum (komplett med skyddsutrustning som han förväntade sig att jag skulle bära). Naturligtvis gjorde jag en beeline (ordvits avsedd) för utgången.

sexig tjej som har sexkontakte

Det vi lär oss: Omfamna kaoset

Online-dejting, trots alla dess frustrationer, kan vara en vild resa.  De berättelser vi samlar på oss längs vägen blir hedersbetygelser, bevis på vårt mod inför det okända.  Så nästa gång du stöter på en havskatt, en reptilentusiast med tvivelaktig smak för smycken eller en ungkarl som är besatt av bin, kom ihåg - det är en del av äventyret.  Omfamna kaoset, skratta bort det och fortsätt att swipa! Du vet trots allt aldrig vem du kan träffa precis runt hörnet (eller snarare, bara en swipe bort).

Kom ihåg att de bästa relationerna ofta uppstår ur oväntade möten. Så ha ett öppet sinne, ta till dig humorn i en och annan katastrof och fortsätt att swipa! Du kanske hittar lyckan i alla dina dagar (eller åtminstone en rolig historia att berätta för dina vänner), för låt oss inse det, alla har sin egen definition av en bra tid, oavsett om det är biodling eller, ahem, att utforska den livliga sexkontakte i Göteborg.

9

Author profile

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Hej alla, jag heter Eva och jag älskar att skriva och lära mig språk! Förutom svenska talar jag även engelska, danska och tyska, och jag håller på att lära mig spanska. Som innehållsförfattare är jag ny, men jag får snabbt erfarenhet!

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

alice, 32, Skellefteå

alice

Ålder: 32
Skellefteå
linneat26, 20, Sandviken

linneat26

Ålder: 20
Sandviken
jasminexu881, 29, Söderhamn

jasminexu881

Ålder: 29
Söderhamn
valentinaa9, 33, Örebro

valentinaa9

Ålder: 33
Örebro
asdsadasd, 33, Stockholm

asdsadasd

Ålder: 33
Stockholm
upplandis3, 30, Borlänge

upplandis3

Ålder: 30
Borlänge
fridajohansson5, 34, Borås

fridajohansson5

Ålder: 34
Borås
donadoy580, 31, Södertälje

donadoy580

Ålder: 31
Södertälje
oddiebuskatt5, 42, Lund

oddiebuskatt5

Ålder: 42
Lund
quepasacabron7, 23, Gävle

quepasacabron7

Ålder: 23
Gävle
corry21nee, 34, Skövde

corry21nee

Ålder: 34
Skövde
alice, 32, Lidingö

alice

Ålder: 32
Lidingö

Totalt +11423 medlemmar i Sverige

Mars 26 - April 25, 2024

+6663

män

+4760

kvinnor

229

online nu

+381

registrerad idag


Vår blogg

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar