Uppkopplad dejting för alla! Uppkopplad dejting för alla!
1 / 4

Gratis registrering i Sverige!

4 step registration

Steg 1

Ditt kön?

Steg 2

Ditt födelsedatum?

Vår blogg, 2019-07-24

5 dating utmaningar varje enskild expat ansikten

2019-07-24
Logo
Ludvig Carlsson

Idag finns det mycket mer möjlighet för människor att bo utanför sitt hemland tack vare utbildningsbidrag, arbets- och studieprogram och arbetsrelaterade flyttningar. Faktum är att expats är så vanliga idag att det nu finns ett faktiskt behov av singlar expats online dating webbplatser.

Expat Dating Utmaningar
Men det betyder inte att datering är densamma för en expat som det är för en inhemsk person. Namnlösa: Det finns några hinder som en icke-individen ensam person måste övervinna som annars inte skulle existera för en lokal. Med det i åtanke är här de 5 utmaningarna varje enskild expat-ansikte.

1. Kultur-Barriär

Även om engelska är ganska mycket det språk som talas och förstås i de flesta länder i världen finns det fortfarande språkbarriär för en expat som försöker att date aktivt.

Detta händer särskilt för personer som bor i länder som är helt annorlunda än deras hem. Ta en tysk kille som bor i Japan - Han kommer förmodligen att ha svårt att chatta allt till sin datumpartner med tanke på att deras kulturer och språk har praktiskt taget inget gemensamt!

2. Att vara i Know

Även om expats är ganska mycket på samma nivå som lokalbefolkningen när det gäller att vara en del av det samhälle de bor i betyder det inte att de håller reda på allt som händer runt dem.

Människor som bor i andra länder än deras egna har en tendens att titta på nyheterna och hålla sig på de bästa sakerna om sitt hemland. Men de brukar inte vara bekanta med händelserna i deras nuvarande bostadsort. Det är helt normalt men det kan skapa luckor om du försöker att dejting lokalbefolkningen.

3. Brist på vänner

Det är inte bara att expat betyder att du inte är på din hemtork, men det förstår också att du är långt ifrån dina vänner och familj. Följaktligen kan frånvaron av nära personer på allvar påverka ditt datingspel.

Nu vet vi alla att modern dating innebär att du ska introducera den person du ser till dina vänner vid någon tidpunkt, vilket innebär att expats är tvungna att ha svårt när det gäller detta.

4. Bor på ett ställe

5 Dating Utmaningar Varje enskild Expat Faces
Det finns inte så många saker som slips expats till ett ställe. Därför kommer de vanligtvis att möta utmaningen att dejting medan de ständigt är på farten.

Det är inte ovanligt för människor att vara mellan lägenheter eller städer, men expatrar behöver egentligen inte stanna på ett ställe om inte deras arbete kräver dem. Med det sagt kan du föreställa dig hur svårt dejting kan vara om du inte är stationerad någonstans eller om du måste flytta varje gång i taget.

5. Stereotyper

Sist men inte minst är det förmodligen den värsta fienden av varje enskild expat där ute som försöker hålla sig aktiv i datingfältet - stereotyper.

Oavsett om vi pratar om ras eller kulturella stereotyper, kommer expats ofta att ses ner på grund av att de är "inte ifrån här" och har åsikter bildade om dem baserat på fördomar bara för att de är från ett annat land. Det kan vara väldigt svårt att övervinna sådana saker.

Är du en expat själv? Har du försökt att dö en? Vad var den största utmaningen du måste möta?

8.6

Author profile

Peter Jönsson

Dating expert, copywriter

Jag började skriva i en ganska mogen ålder, ursprungligen var det ett sätt att släppa ut ackumulerad energi och känslor, men gradvis förvandlades det till en hobby, och nu ger det till och med en liten inkomst, även om det inte är mitt huvudsysselsättning.

Tusentals svenska medlemmar
som söker Sex här

charlotte, 30, Halmstad

charlotte

Ålder: 30
Halmstad
donadoy580, 31, Södertälje

donadoy580

Ålder: 31
Södertälje
irina7, 30, Stockholm

irina7

Ålder: 30
Stockholm
Leeangelina7, 39, Stockholm

Leeangelina7

Ålder: 39
Stockholm
tanya454, 32, Örebro

tanya454

Ålder: 32
Örebro
idabengtsson378, 34, Stockholm

idabengtsson378

Ålder: 34
Stockholm
agnesjelkmusic10, 25, Uppsala

agnesjelkmusic10

Ålder: 25
Uppsala
sweetlove50, 33, Alingsås

sweetlove50

Ålder: 33
Alingsås
Fesassy125, 35, Göteborg

Fesassy125

Ålder: 35
Göteborg
bubblan10, 22, Göteborg

bubblan10

Ålder: 22
Göteborg
wmisscrayzi, 39, Vallentuna

wmisscrayzi

Ålder: 39
Vallentuna
amelia7, 30, Trelleborg

amelia7

Ålder: 30
Trelleborg

Totalt +5856 medlemmar i Sverige

April 26 - Maj 26, 2024

+3416

män

+2440

kvinnor

118

online nu

+196

registrerad idag


Vår blogg

Fördelar och nackdelar med Sugar Daddy Dating

Fördelar och nackdelar med Sugar Daddy Dating

Sugar Daddy Dating anses vara en lämplig typ av relation för äldre män och yngre tjejer eller kvinnor. På grund av den enorma rikedom som en viss sugar daddy har, kan alla typer av roliga njutas oavsett hur dyr det kan. Artikeln ger några paybacks och nackdelar sugar daddy relationer. Därför, om du är i relation till en viss man; Det är värt att du överväger följande idéer.

14 2019
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Blinddatum regler

Blinddatum regler

Du är redo. Du har outfit, glans, leende och attityd. Dina blinddagsjitterar är i kontroll när du glider på din stilettos och förbereder dig för att gå för natten. Men innan du börjar drömma om att god natt kyss, ta en snabb genomsökning av vår praktiska råd om dejting säkerhetsregler. Vi ger dig några tips att komma ihåg innan du går ut för att träffa din mystiska man!

5 2019
Eva Berglund

Eva Berglund

Expert in languages, aspiring writer

Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor! Fler män behöver flirta med sexiga kvinnor!

Skapa din profil i dag

och se till att ha lite kul ikväll!

Registrera dig

Confirm your email

Ladda upp bild

Sök medlemmar